ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΝΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ

Βρείτε εκδηλώσεις, πολιτιστικά δρώμενα και δραστηριότητες του Δήμου μας Δείτε που και πότε πραγματοποιούνται Ενημερωθείτε για Έργα και δράσεις του Δήμου μας
22.06.2023
 

Πρόσκληση & Πρόγραμμα επετειακών εκδηλώσεων - 40 χρόνια Μουσείο Καζαντζάκη

 Το Μουσείο Νίκου Καζαντζάκη ιδρύθηκε το 1983 και φέτος συμπληρώνει 40 χρόνια αδιάλειπτης λειτουργίας!

 

Για να γιορτάσει τη σημαντική αυτή στιγμή του έχει προγραμματίσει πλήθος, δωρεάν για το κοινό επετειακών εκδηλώσεων τόσο στην έδρα του τη Μυρτιά Ηρακλείου, όσο και σε άλλα μέρη της Κρήτης (Χανιά, Ρέθυμνο, Αρκάδι, Ηράκλειο, Νεάπολη, Σητεία).

Ενδεικτικά στις εκδηλώσεις αυτές περιλαμβάνονται συναυλίες, θεατρικές και χορευτικές παραστάσεις, εκθέσεις φωτογραφίας, ομιλίες και επιστημονικό συνέδριο, παιδική ζώνη και ψηφιακές δράσεις

 

Παρακαλώ, όπως δείτε τα επισυναπτόμενα σχετικά αρχεία (Πρόσκληση, Αφίσα, Πρόγραμμα) που αφορούν το σύνολο των επετειακών αυτών εκδηλώσεων.

 

Τις εκδηλώσεις εγκαινιάζει η μεγάλη συναυλία «Μουσικά Στίγματα» των Vamos Orchestra που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24/6/2023 και ώρα 20.30, στο Φρούριο Φιρκά των Χανίων και εντάσσεται στο 2ο Φεστιβάλ Βιβλίου Χανίων. Το Μουσικό Σύνολο Vamos Orchestra ετοίμασε ένα μουσικό ταξίδι στην εποχή και στα μέρη που έζησε ο Νίκος Καζαντζάκης.

 

Παρακαλώ, όπως δείτε τα επισυναπτόμενα σχετικά αρχεία (Πρόγραμμα) που αφορούν την εκδήλωση.

 

Σας ευχαριστούμε θερμά για τη δημοσίευση αυτών καθώς και για την ευρύτερη κοινοποίησή τους.

 

Σας προσκαλούμε και θα χαρούμε πολύ να σας έχουμε κοντά μας στις εκδηλώσεις αυτές!



Για να δείτε το Πρόγραμμα Επετειακων Εκδηλώσεων πατήστε εδώ:

Για να δείτε το Μουσικό Πρόγραμμα πατήστε εδώ: