ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΝΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ

Βρείτε εκδηλώσεις, πολιτιστικά δρώμενα και δραστηριότητες του Δήμου μας Δείτε που και πότε πραγματοποιούνται Ενημερωθείτε για Έργα και δράσεις του Δήμου μας
23.06.2021
 

Παιδεία

 Ο Δήμος Αρχανων Αστερουσιων επένδυσε στις επόμενες γενιές, στο μέλλον της κοινωνίας μας, με σύγχρονες σχολικές εγκαταστάσεις!

  •  Εξασφάλισε την ένταξη στα προγράμματα ΕΣΠΑ και τη χρηματοδότηση του μεγάλου έργου της στατικής ενίσχυσης και αναβάθμισης των υποδομών του Γυμνασίου – Λυκείου Μελεσών, προϋπολογισμού 2.100.000 €. Η μελέτη βελτίωσης και επέκτασης του έργου αυτού, χρηματοδοτήθηκε από το ΠΔΕ και ανήλθε στο ποσό των 15.000 €. Αφορά την αναγκαία αναβάθμιση και συμπλήρωση των υποδομών του κτιρίου, τη στατική ενίσχυση του φέροντος οργανισμού και την ενεργειακή αναβάθμιση. Εκτελείται ήδη και βρίσκεται στο στάδιο ολοκλήρωσης. (εικ_29)

  • ΠραγματοποιήΘηκε προμήθεια δύο προκατασκευασμένων αιθουσών διδασκαλίας στο Δημοτικό Σχολείο Μεταξοχωρίου (70.000 €)
  • Συντηρήθηκε το Νηπιαγωγείου Χουδετσίου (15.000 €), με απαραίτητες μονώσεις και βάψιμο στους χώρους του σχολείου.
  • Εκτελέστηκαν απαραίτητες εργασίες στο Δημοτικό Σχολείο Μυρτιάς (60.000 €) και ειδικότερα, μόνωση, βάψιμο και στρώσιμο αύλειου χώρου, τοποθέτηση αίθουσας, αλλαγή κουφωμάτων και τοποθέτηση θερμαντικών σωμάτων
  • Πραγματοποιήσαμε βασικές εργασίες στο Δημοτικό Σχολείο Αγιών Παρασκιών (20.000 €), συγκεκριμένα, στρώσιμο αυλής, μόνωση στα δοκάρια, βάψιμο και αντικατάσταση καυστήρων.